DMI: Fuldstændig skyfrit

Der er fine meldinger om tirsdagsvejret - og faktisk også helt frem til og med weekenden kun afbrudt af lidt 'ballade' på torsdag

Udgivet

Der er gode nyheder på vejrfronten.

Det fortæller vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, Jens Lindskjold, tirsdag morgen til Nyheder.dk.

- Øst for Storebælt og nord for Limfjorden er det allerede nu fuldstændig skyfrit vejr. Og opklaringen breder sig stille og roligt mod Jylland. I eftermiddag er det kun den vestligste og sydvestligste del af Jylland, hvor skyerne stadig kan hænge lidt i, siger Jens Lindskjold.

Temperaturerne tirsdag vil ligge op mod maksimalt 18 grader.

- Det er ikke sommervejr, men lunt forårsvejr. Vi ligger inden for de normale forårstemperaturer, men i den lune ende, lyder det fra meteorologen.

Fortsætter

Og det lune forårsvejr fortsætter.

- I morgen, onsdag, fortsætter i samme spor - måske med lidt flere skyer og lokalt en enkelt eftermiddagsbyge, fortæller Jens Lindskjold, der dog har lidt malurt i bægeret til torsdagens vejr.

- Det begynder egentlig ganske pænt, men ud på eftermiddagen ser det ud til vi får et mere sammenhængende regnvejr, som skal passere.

Det gode vejr vender tilbage

Men torsdagens regnvejr er kun et enkelt bump på vejen.

For allerede fredag kommer det lune forårsvejr tilbage og kigger vi frem mod weekenden, ser det endda ud til, at det bliver lige en tak varmere:

- Prognoserne viser lige nu, at weekenden kan blive med op til 20 grader, enkelte steder´, siger Jens Lindskjold.

Powered by Labrador CMS