Afslører prinsessens hemmelighed

Norske prinsesse Ingrid Alexandras hemmelighed ser nu dagens lys

Der er pludseligt blevet noget mere stille på  herregården Skaugum i Asker 19 kilometer sydvest for Oslo, hvor den norske kronprinsfamilie bor.

Ifølge norsk Se og Hør er 19-årige prinsesse Ingrid Alexandra nemlig i al hemmelighed fløjet fra reden, og er flyttet i egen lejlighed i den mondæne bydel Grünerløkka i det østlige Oslo, der kendt for stilfulde barer, klubber og caféer samt designerbutikker.

Arbejder på skole 

Prinsessen færdiggjorde forgangne sommer sin gymnasiale uddannelse, og det var ventet, hun herefter ville studere i udlandet.

Derfor kom det også som en overraskelse, da kongehuset afslørede, at hun her i efteråret er startet som assistent og miljømedarbejder på Uranienborg skole i Oslo, hvor hun selv gik i 10. klasse.

Trækker i trøjen

VG har tidligere afsløret, at Ingrid Alexandra fra den 1. januar næste år træder i fodsporene på såvel sin far som bedstefar, og påbegynder en militær uddannelse, som de begge gjorde efter deres gymnasietid.

Helt præcis i 12 måneder ved Ingeniørtropperne.

Prinsesse Ingrid Alexandra ses her ved fejringen af prins Christians 18-års fødselsdag søndag, hvor hun sad til bords med fødselaren og dronning Margrethe.

Her skal hun igennem en rekrutperiode og efterfølgende gennemføre en specifik, militærfaglig uddannelse efterfulgt af en tjenesteperiode med praktiske opgaver og træning.

Powered by Labrador CMS