Fut i fejemøget med kong Frederik

Alex Nyborg Madsen er vært ved en såkaldt talk på Amalienborgmuseet, hvor han deler oplevelser med at lave radioprogrammer og playlister med kong Frederik

Udgivet

Når der skal spilles luftguitar og rockes med i de royale gemakker, ryger alt fra Eminem til Me & My-nummeret "Dub-I-Dub" ud af højttaleren.

Kong Frederik har flere gange indviet offentligheden i sin musik smag. Han har også været gæste-dj i Alex Nyborg Madsens P3-program "Maskinen" tilbage i 1995, hvor den daværende kronprins' playliste bragede ud i æteren. Noget, de genoptog i 2018.

Royal radio

Nu deler Alex Nyborg Madsen ud af sine oplevelser med at lave royal radio.

Det sker i en såkaldt talk på Amalienborgmuseet i København 20. juni.

Det annoncerer Kongernes Samling, en samling af museer tilhørende kongehuset, i en pressemeddelelse.

Alex Nyborg Madsen vil også fortælle historien om den aften tilbage i 2007, hvor den daværende kronprins gik på scenen i Pumpehuset i København og spillede med coverbandet Led Zeppelin Jam, som værten selv har været en del af.

Overraskede på Smukfest

Det var ikke sidste gang, at den daværende kronprins stod på en scene.

Han overraskede publikum til Nephews show på Smukfest ved Skanderborg i 2018.

Her skulle en yderst feststemt tronarving være dommer, da Nephew, der har Simon Kvamm i front, traditionen tro skulle have afgjort en gang for alle, om det var den højre eller den venstre side af publikum, som skrålede højest med på nummeret "Worst/Best Case Scenario".

Nephew er - i øvrigt sammen med artister som Prince og Queen - også på kong Frederiks offentlige playliste på streamingtjenesten Spotify.

I anledning af udgivelsen af portrætbogen "Under bjælken" tilbage i 2018 udvalgte kong Frederik, der på daværende tidspunkt var kronprins, i samarbejde med forfatteren, Jens Andersen, en offentlig playliste med titlen "Kronprins Frederik: Hans livs soundtrack".

Alex Nyborg Madsen havde Frederik som gæst-Dj i 1995.
Powered by Labrador CMS