Kom med helt ind i kronprinsparrets private stuer

Det norske kongehus deler helt nye portrætter af Haakon og Mette-Marit

To gange på blot et par dage har det norske kongehus delt en række officielle billeder af kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

Først en serie hvor man ser dem klædt på i galla og siden en række mere uformelle, hvor man kommer med helt ind i stuerne i parrets hjem, herregården Skaugum, der er beliggende i Asker, små 20 kilometer sydvest for Oslo.

Molly Fiskebolle er med

For norsk Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, er der specielt et par ting i den sidste kategori, der falder i øjnene.

Nemlig, at familiens hund, Molly Fiskebolle, er med, og at en af kronprinsessens store interesser har fået plads i boligen.

Vævekunst på væggen

- Billedet af kronprinsparret og hunden er taget i den officielle del af Skaugum, som er indrettet i lyse, sommerlige farver. Jeg bemærker også, at Mette-Marits store passion er kommet med i billedet. Nemlig vævekunst, siger hun. 

Se billederne af kronprinsparret i de private stuer her under.

Billedet her af det norske kronprinspar er taget udenfor hjemmet, herregården Skaugum, knap 20 kilometer sydvest for Oslo.
Kronprinsen og kronprinsesse ses her med familiens kæledække, hunden med det noget utraditionelle naven Molly Fiskebolle. I baggrunden kan man se, der hænger vævekunst på væggen
Kronprinsesse Mette-Marit i de lyse stuer i kronprinsparrets hjem, herregården Skaugum, knap 20 kilometer sydvest for Oslo.
Her er det så Mette-Marit sammen med Molly Fiskebolle, der i den grad ser ud til at nyde livet.

 

     

Powered by Labrador CMS