Nye problemer oven i kræftsygdom

Den kræftramte prinsesses forældre i økonomiske vanskeligheder

Udgivet

Det er få uger siden, at prinsesse Kate stod frem en fredag aften i marts og i et TV-indslag meddelte til hele verden, at hun var ramt af kræft og bad om ro til at komme igennem sygdommen, som selvfølgelig påvirker hende og hendes familie voldsomt.

Nu skriver norsk SE og HØR, at Kates forældre, Carole og Michael Middleton - oven i at deres datter er ramt af kræft - kæmper på andre fronter.

De er ramt af økonomiske problemer, selv om deres datter er gift ind i den kongelige familie, der hører til Storbritanniens rigeste.

Milliongæld

Parret bærer rundt på en gæld på 2.260.000 kroner.

Gælden stammer fra en virksomhed, Party Pieces, som parret har drevet sammen.

Og en række kreditorer har altså næsten 2,5 millioner kroner til gode, som parret angiveligt ikke har.

Prinsesse Kate er ramt af kræft, og hendes forældre slås med en ubetalelig gæld.

Og lige nu har i særdeleshed Kates mor, Carole, kun fokus på at hjælpe sin kræftramte datter og stresse hende mindst muligt, så historien om gælden kommer på et meget ubelejligt tidspunkt.

Kollapset

Kongehuskommentator Afua Hagan beskriver den besværlige situation.

- Party Pieces er kollapset, og det har været ødelæggende for familien, men lige nu er Carole mest af alt bekymret for Kates velvære, siger Hagan.

Selv om William og ikke mindst hans far er god for milliarder i samlede besiddelser, kan han ikke bare bruge de midler til at betale for sine svigerforældres gæld, fordi de har været uheldige med eller dårlige til at drive virksomhed.

Powered by Labrador CMS