Slår dørene op til sin mors yndlingsresidens

Kong Charles vil nu for første gang arrangere rundvisninger på sommerresidensen Balmoral i Skotland  

Balmoral Castle i Skotland, der har tilhørt den britiske kongefamilie gennem to århundreder, åbner nu for første gang dørene for offentligheden. 

Ifølge Balmoral Castles hjemmeside vil besøgende hen over foråret og sommeren kunne deltage i private ture ledet af erfarne guider, der vil tage dem med på en historisk rejse gennem slottets smukke rum, skriver Harpers Bazaar.

Både inde og ude

Turen gennem Balmoral vil give indblik i slottets oprindelse og dets betydning for den kongelige familie gennem generationer, fra dets erhvervelse af Dronning Victoria og Prins Albert til nutidens brug af slottets rum. 

Besøgende vil også få adgang til slottets grunde, haver og udstillinger.

Elizabeths yndlingsresidens

Balmoral var efter sigende dronning Elizabeths yndlingsresidens, og det var også her, hun gik bort den 8. september 2022. 

En rundtur på slottet beløber sig til 100 britiske pund eller det, der svarer til lige knap 870 danske kroner per person.

Og så yderligere 435 kroner, hvis man vil nyde sin eftermiddags-the på stedet i forbindelse med besøget, skriver Harpers Bazaar.

Mod en betaling på 'beskedne' 870 kroner bliver det nu muligt at kigge indenfor hos kong Charles på hans skotske slot Balmoral, der efter sigende var dronning Elizabeths yndlingsresidens, og hvor hun gik bort den 8. september 2022.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Kong Charles' skotske slot Balmoral Castle, der efter sigende var dronning Elizabeths yndlingsresidens.
Powered by Labrador CMS