Timelang kø på motorvej: Smadret lastbil skal væk

Først var meldingen, at en lastbil senest ville være bjærget klokken 7 torsdag morgen. Nu lyder meldingen på, at arbejdet er færdigt klokken 18.

Udgivet Opdateret

Natten til torsdag gik redningsmandskab i gang med at bjærge en lastbil, der natten til onsdag var kørt galt på E20, Vestmotorvejen.

Lastbilen forulykkede mellem afkørsel 38, Slagelse Ø, og afkørsel 37, Sorø, i østgående retning. Det var meningen, at oprydningen skulle have været overstået i løbet af natten. Men det blev den ikke, og torsdag eftermiddag er arbejdet stadig i gang.

Det giver massiv kø. Ifølge Vejdirektoratet er der klokken 15.30 torsdag eftermiddag en forlænget rejsetid på op til en time – og arbejdet forventes ikke færdigt før tidligst klokken 18.

Uheldet skete for dage siden

For at undgå at spærre motorvejen under den travle juletrafik, bliver lastbilen først fjernet nu. Det har stået på siden midnat natten til torsdag, og kort efter klokken 7 torsdag morgen blev det ene spor åbnet. Det er stadig status klokken 15.30 torsdag eftermiddag.

Ifølge TV East trækker bjærgningen ud fordi indholdet af lastbilen er røget ud i forbindelse med den planlagte bjærgning. Uheldet opstod da lastbilen onsdag aften kørte ind i en personbil, der holdt parkeret i nødsporet. I den forbindelse blev dele af autoværnet ødelagt, fordi lastbilen væltede og kom til at ligge helt ude i siden af vejen.

Lastbilchaufføren kom ikke noget til ved uheldet.

Powered by Labrador CMS