33.000 danskere får besked om 80 millioner kroner i e-Boks

I dag åbner årets ansøgningsrunde til Bredbåndspuljen. De, der kan søge, har fået direkte besked i deres digitale postkasse

Udgivet

I dag har ejerne af godt 33.000 adresser fået besked om, at de nu har mulighed for at søge om tilskud til hurtigt internet fra statens Bredbåndspulje. 

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur.

Styrelsen har sendt brev ud. 

Der kan altså være hjælp at hente, hvis man ikke har en god internetforbindelse. 

”Det er godt for os, der bor i landdistrikter med dårlig eller ingen bredbåndsforbindelse, at det nu igen er muligt at få støtte fra Bredbåndspuljen”, siger Steffen Damsgaard, formand for Landdistrikternes Fællesråd i pressemeddelelsen.

”Uanset om man bor i byen eller på landet, er det helt essentielt at have en lynhurtig og stabil internetforbindelse, da det er en forudsætning for at kunne drive virksomhed, arbejde hjemmefra, bruge en række offentlige digitale services samt leve et moderne familieliv i landdistrikterne. Hvis vi skal opnå et land i bedre geografisk balance, som det står i regeringsgrundlaget, så skal alle kunne få lynhurtigt bredbånd, både i små lokalsamfund og for enden af grusvejen, og her er Bredbåndspuljen meget afgørende.”

FAKTA OM BREDBÅNDSPULJEN

Hvor blot omkring 2.900 adresser kunne søge ordningen for enkeltstående adresser sidste år er tallet vokset til 4.000 i år.

Er man tilskudsberettiget, vil man få besked i sin e-boks. 

Fristen for at annoncere sit projekt er 10. juli.

Kilde:  Styrelsen for Dataforsyning

Powered by Labrador CMS