DMI: Kæmpe forskel i temperaturen

Der er en varm weekend i vente. Varmest bliver det dog mod øst, og det er også i de østlige egne solen vil skinne mest. Imens man i resten af landet vil opleve, at det bliver mere skyet i perioder

Weekendvejret byder på høje temperaturer, og hvis man bor i den østlige del af Danmark, har man også udsigt til masser af sol.
Weekendvejret byder på høje temperaturer, og hvis man bor i den østlige del af Danmark, har man også udsigt til masser af sol.
Udgivet Opdateret

Hedebølgen fortsætter fredag, så vi har udsigt til en varm weekend med høje temperaturer. Sådan lyder meldingen fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI). 

- I størstedelen af Danmark vil temperaturen ligge på 25-30 grader. Men i den østlige del af landet kan temperaturen snige sig helt op på 32 graders varme, fortæller vagtchef ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), Jesper Eriksen, til Newsbreak.dk. 

- I de nordvestlige egne bliver det dog kun 17-22 grader, fortsætter han. 

Sol til alle - men mest mod øst

Den østlige del af landet får solrigt vejr frem for weekenden. I resten af landet bliver det dog i perioder skyet vejr, men i løbet af fredag kan man også se frem til nogen eller en del sol.

Vinden bliver svag til jævn fra nordvest.

Natten til lørdag kan blive endnu en tropenat, da temperaturen vil ligge på 13-20 graders varme.

Regn på vej

Lørdag tegner sig det samme billede sig, hvad angår temperaturerne. 

- Mod øst kan man forvente tørvejr og en del sol. Ellers vil der i resten af Danmark være perioder med mere skyet vejr og stedvis regn eller byger, varsler vagtchefen. 

Først på dagen søndag holder vejret mest tørt med nogen eller en del sol de fleste steder, men  senere på dagen kommer der regn eller byger fra sydvest. 

Powered by Labrador CMS