DMI: -Op til 20 grader

Men inden det gode vejr for alvor slår igennem skal vi lige igennem et par trælse dage

Udgivet

Der er lunt vejr på vej mod Danmark.

Men det kommer først rigtig til weekenden.

I mellemtiden skal vi igennem nogle meget ustadige dage, der byder på alt lige fra regn, slud og tøsne til en smule solskin hist og pist.,

Det fortæller vagthavende meteorolog ved DMI, Lars Henriksen, onsdag morgen til Nyheder.dk.

- Lige nu (onsdag morgen/ red.) ligger der lidt regn, slud og tøsne i den østlige del af landet. Men det er kun i morgentimerne. Ellers bliver onsdag overvejende tør - i den nordøstlige del af landet kan vi få nogen sol - specielt i Nordjylland, siger Lars Henriksen.

Dermed får vi en tiltrængt pause fra regnvejret.

Men det bliver kun en pause, for ifølge den vagthavende meteorolog, så vender regnen tilbage allerede onsdag aften.

Mere regn, slud og tøsne

- I aften går det løs igen med regn fra vest og sydvest. Der kan komme slud og tøsne i den nordlige del af landet. Temperaturerne onsdag vil ligge på mellem 3 og 8 grader. Vinden bliver svag til jævn fra øst, siger Lars Henriksen.

De kommende par dage fortsætter vejret med at vise sig fra sin ustadige side.

- Det bliver rigtigt aprilvejr med regn fra vest frem til fredag, siger Lars Henriksen, der dog slår fast, at prognoserne indtil videre er usædvanligt gode for weekendens vejr.

- Weekenden bliver rigtig lun. Lørdag tæt på 20 grader lokalt  og søndag op til 15 grader. Så den korte version for i dag og de kommende dage er, at det bliver vådt, men væsentlig lunere til weekenden, siger Lars Henriksen

Powered by Labrador CMS