DMI: -Vi får masser af sol inden markant vejrskifte

Tirsdag, onsdag og torsdag får vi fantastisk sommervejr over Danmark - men fredag rammer en koldfront og vejret skifter markant

Udgivet

Skyfri himmel, masser af sol og temperaturer op til 25, 26 eller måske endda 27 grader.

Det er, hvad tirsdag og de kommende dage står på - i hvert fald på vejrfronten.
Det fortæller vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, Anja Bodholdt tirsdag morgen til Nyheder.dk.

Men fra fredag vender det hele igen. Det kan du læse mere om længere nede i artiklen.

- Tirsdag venter en rigtig flot dag med masser af sol. Jeg forventer, at vi når op på 25 grader mange steder i landet, siger Anja, Bodholdt.

Onsdag og torsdag

De kommende dage stigfer temperaturerne langsomt.

- Onsdag rammer vi vel 26 grader og torsdag kan vi komme op på 27 grader. Men allerede torsdag eftermiddag og aftenbegynder der at komme lidt skyer i vejen og der kan komme enkelte byger, siger Anja Bodholdt.

Fredag og weekenden

Bygerne er et varsel om et markant vejrskifte, der fredag rammer.

- Fredag kan vi forvente en del regn og byger. Og de kan være kraftige med torden. Fredagens koldfront er samtidig startskuddet til weekendens og den kommende uges vejr, hvor vi skruer ret meget ned for temperaturerne, lyder det fra den vagthavende meteorolog, der dog ikke aflyser sommeren helt.

- Vi kommer fra lørdag til at ligge på temperaturer mellem 15 og 20 grader. Der vil stadig være plads til nogen eller en del sol ind i mellem, men også skyer, siger Anja Bodholdt.

Powered by Labrador CMS