Lottomillionær: -Det var meget mærkeligt

- Millionen kommer i første omgang bare til at ligge, lyder det fra den heldige vinder

Udgivet Opdateret

Når man nu har været vant til at knokle hårdt for sin løn igennem et langt liv, så kan det næsten føles forkert, at en kort tur ned i det lokale supermarked og et efterfølgende telefonopkald til Danske Spil kan blive belønnet med en million kroner skattefrit.

Så det er måske ikke så mærkeligt, at en ældre herre fra Hillerød Kommune stadig er lidt rundt på gulvet, efter at den sædvanlige tur ned for at få tjekket Lotto-kuponerne pludselig blev en hel del mere indbringende end sædvanligt.

Bemærkede det store skilt 

- Jeg afleverede kuponerne til en ung mand i kiosken, og spurgte, om han ville tjekke dem. Jeg er ikke så optimistisk anlagt, men så kom der 60 kroner, og så fik jeg sådan en talon, hvor der stod, at der var en gevinst på over 5.000 kroner, som butikken ikke kunne udbetale, fortæller manden.

Han bemærkede godt, at der på et stort skilt stod, at der var vundet en million kroner i butikken, og at vinderen ikke havde meldt sig, men som manden jo siger:

- Jeg er ikke så optimistisk.

Sagde de berømte ord

Da han kom hjem, ringede han til Danske Spil og fik en medarbejder til at tjekke kuponen for ham, og:

- Ja, så siger hun de berømte ord, man drømmer om at høre, men som man ikke tror, at man kommer til at høre: 'Tillykke, du er den heldige vinder af en million kroner.'... Det var meget mærkeligt! fortæller manden.

-Er endnu ikke sivet ind

- Ser du, jeg er vant til at arbejde for mine penge, og jeg har normalt stor glæde af at se min lille opsparing vokse, når jeg har gjort en indsats, hvor jeg er stået op klokken møg om morgenen, så det er endnu ikke sivet ind, at det er mine penge, fortæller manden, som i første omgang bare er glad for, at fremtiden nu ser lidt lysere og mere tryg ud.

- Millionen kommer i første omgang bare til at ligge. Jeg er påpasselig med penge, og det med størrelsen på gevinsten er jo stadig ikke sivet ind, men jeg kommer jo nok til at give mere for nogle ting, eller til at købe noget, jeg ellers ikke lige ville have købt, siger han og fortsætter: 

- Og ellers er det jo bare en rar følelse, at jeg ikke behøver at tænke på, hvis der dumper en stor regning ind i morgen. 

- Det er endnu ikke sivet ind, at det er mine penge, fortæller en ældre mand, som er blevet lottomillionær. (Arkivfoto):
- Det er endnu ikke sivet ind, at det er mine penge, fortæller en ældre mand, som er blevet lottomillionær. (Arkivfoto):
Powered by Labrador CMS