Lottovinder tager 'bucketlisten' fra toppen af

En ældre kvinde - i sin bedste alder - har fået travlt, efter at hun vandt 1.000.000 i Lotto: Hun har fyldt sin kalender op med alle de ting, hun altid har drømt om at gøre

MainImage
MainImage
Udgivet Opdateret

Der gik ikke længe fra en ældre kvinde fra Region Hovedstaden havde vundet en million kroner i Lotto - til hun begyndte at bruge af dem.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Kvinden var nemlig godt forberedt på situationen.

"Bucketliste"

- Ja absolut! Jeg har lavet lister om, hvad jeg ville gøre, hvis jeg vandt i Lotto, så jeg havde allerede en 'bucketliste', siger kvinden.

Udtrykket 'bucketliste' kommer fra engelsk og betyder groft sagt en liste over de ting, man gerne vil nå i livet.

Kvinden har købt en del af de ting, hun ønskede sig, og hun har brugt en stor del af gevinsten på billetter til fjerne rejsemål.

Nu med afrejsedatoer

- Ja, der er ryddet helt ud på listen. Nu står der ikke kun, hvor vi vil hen, nu står der også, hvornår vi tager af sted" siger hun.

Udover fjerne rejsemål og ting og sager, så skal nogle af pengene også gå til de voksne børn - selv om de ikke ville have noget.

"De har selvfølgelig sagt, at de ikke vil have noget; at vi skulle bruge pengene på os selv, men jeg har nu alligevel givet dem lidt" fortæller hun.

Bruger rub og stub

Kvinden regner med, at hun stadig har omkring halvdelen af gevinsten tilbage.

- Nu tænker jeg mig lige om, men jeg er god til at realisere mine planer og pengene skal nok blive brugt. Jeg har lært at sætte pris på hverdagen og på livet. 

- En stor gevinst som denne her gør, at de drømme, man har, de godt kan realiseres, siger kvinden.

Powered by Labrador CMS