Nu er det nok: Festen aflyst

Ølkrus og dåser blev kastet rundt ved storskærmsvisning fredag aften, og det får konsekvenser, meddeler DBU

Fodboldlandsholdet træner i Helsingør søndag den 12. juni 2022.Men festen i Fælledparken er aflyst.
Fodboldlandsholdet træner i Helsingør søndag den 12. juni 2022.Men festen i Fælledparken er aflyst.
Udgivet Opdateret

Af sikkerhedsmæssige årsager har Dansk Boldspil Union (DBU) besluttet, at visningen af landskampen mellem Danmark og Østrig mandag aften i Fælledparken bliver aflyst.

Det oplyser unionen på sin hjemmeside søndag.

Fredag blev Danmarks Nations League-kamp mod Kroatien vist på storskærm i Fælledparken. Her blev der kastet med ølkrus og fyldte dåser, og det får altså DBU til at droppe planerne.

Vil ikke risikere noget

- Vi vil ikke risikere, at børn og voksne bliver beskadiget af fyldte ølkrus, flasker eller øldåser. Så selv om langt det største flertal af deltagerne har opført sig ordentligt, er der et lille antal, der ødelægger det for de mange, udtaler DBU's kommunikationschef Jakob Høyer i en pressemeddelelse.

Mellem 15.000 og 20.000 fans så på storskærm Danmark tabe til Kroatien fredag aften.

Fredelig fest

Langt størstedelen af de fremmødte havde en fredelig fodboldfest, oplyser DBU. Men havde man planer om at møde op og heppe på herrelandsholdet fra græsset ved siden af Parken, skal man se sig om efter et andet sted at se kampen.

- Vi har været glade for de fantastiske fodboldfester, der har været i Fælledparken den sidste uges tid med stor deltagelse, når Herrelandsholdet har spillet de første tre Nations League-kampe, siger Jakob Høyer.

- I fredags var mængden og karakteren af kast med ølkrus og fyldte øldåser dog så voldsom, at vi ser os nødsaget til at aflyse storskærmsvisningen til den sidste kamp mandag aften mod Østrig, siger han videre.

Powered by Labrador CMS