Pakkekaos: Danske gaver endt i Norge

Adskillige danske pakker er ved en fejl blevet sendt til Norge, hvor tolden skal afgøre, hvad der skal ske

Adskillige danske pakker er ved en fejl blevet sendt til Norge, hvor toldmyndighederne nu bestemmer, hvornår de bliver sendt til Danmark
Adskillige danske pakker er ved en fejl blevet sendt til Norge, hvor toldmyndighederne nu bestemmer, hvornår de bliver sendt til Danmark
Udgivet Opdateret

Et sted mellem ti og 100 danske pakker er endt Norge ved en fejl.

Hverken virksomheden, der har solgt varerne og eller udbringningsselskabet Bring har nogen idé om, hvornår, pakkerne kommer hjem til Danmark. 

Endnu mere problematisk er det, at Norge er udenfor EUs toldzone, og derfor skal de norske toldmyndigheder godkende forsendelsen - inden den i øvrigt skal sendes retur til Sverige.

Det er pakker fra webshoppen Gear4music.dk, som er kommet på afveje. 

Måske efter jul

- Det lader til at pakkerne er blevet fejlsorteret, og desværre er havnet i Norge. Det er sjældent, det sker, men desværre er adskillige kunder i Danmark nu blevet påvirket af det, siger pressechef i Bring Matilda Adelborg til Newsbreak.dk. 

Hos webshoppen Gear4music.dk, har de ingen anelse om, hvorvidt deres varer kommer til at ligge under de danske juletræer i år. 

Norsk told bestemmer

- Vi har sagt til vores kunder, at de skal tjekke sporing på varen for at få en forventet leveringsdato fra Bring, siger Jan Christiansen, Kundeservicemedarbejder i Gear4music.dk til Newsbreak.dk. 

Heller ikke leveringsselskabet Bring vil byde på, hvor lang tid det tager, før varerne når ud til kunderne. 

- På spørgsmål om, hvor lang tid det kan tage, må jeg henvise til de norske toldmyndigheder, siger presserådgiveren hos Bring. 

Det fremgår ikke, hvor mange pakker, der er tale om, da det svenske udbringningsfirma kun vil ud med, at der er tale om et "tital" af pakker. Altså flere end ti og færre end hundred. 

Powered by Labrador CMS