Ramt af stor sorg

Ghita Nørby talte ud om sin nylige mediestorm på Liselund Højskole

Ghita Nørby taler ud om hendes nylige shitstorm
Ghita Nørby taler ud om hendes nylige shitstorm

Citathistorie: Sjællandske.

Ghita Nørby kan underholde med oplæsning. Ikke mindst af H. C. Andersen-eventyr. Og hun kan berette, hvor meget det ærgrer hende, at Charlottenlund Travbane forfalder, og at vi i det hele taget ikke sætter pris på ting, som har betydet noget for mange mennesker, og som nu bukker under for udviklingen.

Men hun kan også benytte lejligheden ved en optræden på Liselund Højskole til at fortælle, hvordan det føles at komme endnu en tur gennem mediemaskinen.

Det skriver Sjællandske.

Efter at have læst forskellige, gamle, danske sange, bekendtgjorde den 86-årige skuespiller, at hun ikke bærer sin byrde med smil.

- Det kan jeg ikke leve op til. Ikke i øjeblikket i hvert fald. Jeg er pludselig blevet ramt af en stor sorg og møder en mærkelig kulde og et had. Jeg har faktisk været kørt sammen og forsvundet. På et halvt sekund blev jeg gjort til et væmmeligt menneske, sagde Ghita Nørby til de vel omkring 75 tilhørere ved arrangementet på højskolen.

Interview kørte af sporet

Det var det seneste tv-interview på TV 2, der kørte af sporet, da Ghita Nørby ikke brød sig om spørgsmålene - og sagde det.

Siden har nogle rettet deres forargelse mod intervieweren, andre mod den interviewede.

- Det har været så grusomt. I aner ikke, hvor ondt det gør, og hvor svært det er. Jeg ved jo godt, at jeg er folkeeje, men lige under den dér kærlighed ligger hadet. Had og misundelse, og jeg var slet ikke forberedt, men det hjælper at sidde her med jer og være fælles om at kunne sige, at jeg er ked af det, lød det.

Powered by Labrador CMS