VIDSTE INTET:

Rendte rundt med million-kupon i lommen

En kvinde fra Aalborg Kommune gik i månedsvis rundt og var millionær uden at vide det. Hun havde ikke lige fået taget sig sammen til at tjekke sine Lotto og Eurojackpot kuponer for gevinster

MainImage
Udgivet Opdateret

Lottomillionær helt uden at vide det-

Sådan gik en kvinde fra Aalborg Kommune rundt i månedsvis med en bunke kuponer fra både Lotto og Eurojackpot i pungen, som hun lige skulle have tjekket nede i kiosken. Ved lejlighed.

”Jeg er den type, der køber en Lotto eller Eurojackpot en gang imellem. Og så tager jeg ned i kiosken og afleverer dem, når der er nogle stykker. Denne gang var der vist syv kuponer, som jeg ikke havde fået tjekket,” fortæller kvinden, som blev rimeligt positivt overrasket, da hun endelig kom ned i kiosken.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Af de syv kuponer var der både gevinst på den første og den sidste.

Den første kupon var 70 kroner værd.

Men den sidste kupon viste sig at være en hel del mere værd.

Fik næsten et chok

I kiosken fik hun at vide, at gevinsten var større end hun kunne få udbetalt, så hun skulle ringe til Danske Spil.

Da hun gjorde det, fik hun næsten et chok.

Det viste sig, at den kupon, hun havde haft liggende foldet sammen i pungen i lommen i hele tre måneder, var ikke mindre end 2.263.393 skattefri kroner værd.

”Da jeg fandt ud af det... Jamen, det er jo fuldstændigt vanvittigt. Tænk, at jeg har gået med den kupon i pungen i så lang tid!" fortæller hun.

Kvinden har voksne børn, og i første omgang bliver det ikke mindst dem, som skal nyde godt af gevinsten, og derfor blev de selvfølgelig også glade, da kvinden ringede for at overbringe den glade nyhed.

Det var første gang nogensinde, at kvinden havde ringet til sin datters arbejde, så datteren vidste med det samme, at der måtte være store nyheder undervejs.

Powered by Labrador CMS