Scorede 120.000 kroner

En dansk Chelsea-fan ramte plet på seks fodboldkampe og vekslede dermed et indskud på en halvtredser til over 120.000 kroner

Billed 1
Billed 1
Udgivet Opdateret

En ung dansker fra Aalborg sad en søndag aften for nyligt alleryderst på stolen og fulgte med i Premier League-kampen mellem Everton og Manchester United, mens han gjorde noget han aldrig havde troet, at han skulle komme til: Han heppede på de rødklædte spillere fra sin hadeklub nummer et, Manchester United.

"Manchester United er den klub, jeg hader allermest! Jeg er Chelsea-fan! Men lige i aftes håbede jeg på United," fortæller manden med et grin ifølge en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Han kan godt selv se det paradoksale i situationen, hvor han endte med at sidde og juble over et mål fra Cristiano Ronaldo.

Målet fra portugiseren, som faldt lige før pausen, betød nemlig, at den danske Chelsea-fan nu kun behøvede at vente 45 minutter uden yderligere scoringer fra nogen af holdene, før han havde vundet 120.164 kroner på Oddset.

Nervepirrende halvleg

Og så kan selv 45 minutter godt føles som flere timer:

"Det var nervepirrende! Specielt til sidst, da Everton begyndte at presse på, og United bare trak sig tilbage for at stå og forsvare. Der blev jeg lidt rastløs og gik bare og drejede rundt om mig selv. Til sidst kunne jeg ikke kigge mere, så vendte jeg mig væk og håbede bare, at der ikke kom et jubelbrøl fra fjernsynet. Der var nerver på!", fortæller han.

Heldigvis for den unge nordjyde endte kampen uden flere mål - hadeklubben Manchester United vandt 2-1 og blev for en stund til mandens nye ynd....

"Nej, det kommer ikke til at ske! Den er den klub jeg hader mest," understreger den 120.164 kroner rigere Chelsea-fan med et stort grin.

Kuponen:

  • Cremonese - Napoli: Begge hold scorer/ Napoli vinder
  • Cadiz - Espanyol: Begge hold scorer/ Uafgjort
  • Crystal Palace - Leeds: Begge hold scorer/Crystal Palace vinder
  • West Ham - Fulham: Begge hold scorer/West Ham vinder
  • Arsenal - Liverpool: Begge hold scorer/Arsenal vinder.
  • Everton - Manchester United: Begge hold scorer/United vinder.
Powered by Labrador CMS