Vandt 100.000 i frokostpausen

En ung kvinde endte med at få 100.000 i hånden efter hun købte et skrabelod

Udgivet Opdateret

En frokostpause på 30 minutter kan bruges til mere end at stille den værste sult, før arbejdet atter kalder. 

Det kan en ung kvinde fra Aalborg sande, eftersom hun vandt på et skrabelod, mens hun holdt pause. 

- Det var i min pause, og jeg tænkte: 'Skal, skal ikke?', men så købte jeg et skrabelod til mig og et til min mor, og så tog jeg hjem til hende og skrabede det. Så siger jeg til min mor: 'Jeg tror, jeg har vundet 100.000 kroner', fortæller kvinden, som dog ikke helt turde tro på sit eget held.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Ikke prøvet før

Udover et par skrabe-julekalendere, havde kvinden nemlig aldrig prøvet at skrabe før, så hun vidste ikke helt, hvad hun nu skulle gøre. For at få en hjælpende hånd, så tog hun loddet med tilbage til sit arbejde og spurgte chefen om hjælp.

- Så hjalp han mig med at logge ind på danskespil.dk for at tjekke det, og så sagde han: 'Det er rigtigt, du har vundet 100.000 kroner!'," fortæller kvinden med stort grin.

Kan betale indskud

- Det er vildt fedt! Jeg jublede helt vildt og kunne slet ikke finde ro. Jeg klappede min chef på skulderen og hoppede op og ned. Så spurgte min chef, hvad jeg skulle bruge pengene til, men det vidste jeg da ikke: Det var jo slet ikke gået op for mig endnu, fortæller hun.

Det er efterhånden nogle dage siden, og nu har kvinden tænkt sig godt om og ved, hvad hun skal have for pengene.

- Jeg har lagt 80.000 kroner fra til indskud til en lejlighed og til møbler, og så de sidste 20.000: De er til mig selv, så nu skal jeg købe nyt tøj og nye sko og bare leve livet, siger hun.

De 80.000 skal bruges på at betale indskud, mens de resterende 20.00 bliver brugt på at leve livet.
De 80.000 skal bruges på at betale indskud, mens de resterende 20.00 bliver brugt på at leve livet.
Powered by Labrador CMS