Får en pige til

Komikeren Anders Grau og hustruen forøger børneflokken

Udgivet

Storken har lagt vejen forbi den kendte komiker og skuespiller Anders Grau.

Han og hustruen, Camilla, er blevet forældre til endnu en pige.

Det fortæller Anders Grau i podcasten "Så har vi balladen" ifølge Ekstra Bladet, og over for avisen bekræfter han nyheden om den lille ny.

En datter

- Jeg kan sige, at det er endnu en datter, så nu har vi to, og alt er gået godt, siger den nybagte far til Ekstra Bladet.

- Det er lidt hårdt arbejde, men det er jo også dejligt.

Anders Grau afslørede nyheden om den forestående familieforøgelse i selvsamme podcast i december og bekræftede det senere over for Ekstra Bladet.

Meget gravid

- Min kone er meget gravid nu, og vores datter nummer to kommer, inden vinteren er omme, skrev den vordende far dengang til avisen.

For to år siden fik han og hustruen deres første datter, og dengang afslørede han nyheden i Radio 4-programmet "Overskud".

Anders Grau er blevet far igen.

Anders Grau vandt tilbage i 2013 talentprisen ved det hedengangne Zulu Comedy Galla.

Satiriske roller

Den 42-årige komiker er ud over klassisk standup kendt for en række satiriske roller. Blandt andet som vejrmanden Jørgensen på DR2, i TV 2-serien "Minkavlerne" og i "Grand Danois" over for blandt andre Niels Hausgaard, Bodil Jørgensen og Mick Øgendahl.

Anders Grau har også mere alvorlige roller på cv'et. Senest i thrilleren "Englemageren". Og så genkender tv-seere ham måske fra Spars reklamer.

Powered by Labrador CMS