Speedwaykongen giver de unge baghjul

Nicki Pedersen afslører i ny bog, hvor mange millioner han har tjent på motorsporten

Udgivet Opdateret

Nicki Pedersen og kæresten Natascha Öhlin behøver ikke fryse, når kong vinter invaderer Danmark.

De har et dejligt hus med udsigt til Lillebælt i Middelfart, hvor han stammer fra, men også en residens under varmere himmelstrøg i luksus-ferieparadiset i Spanien.

Tiden er knap

– Når jeg får lyst til sol, besøger jeg Natascha i Marbella. Her opholder hun sig nemlig det meste af tiden, grinede den 47-årige speedwaykonge til Nyheder.dk ved premieren på 'Bad Boys 4' i Moviehouse Hellerup.

Men tiden er knap for Nicki Pedersen, da han stadig er aktiv kører og landstræner for speedway-landsholdet.

– I aften har vi taget en friaften, og det er dejligt. Jeg er landstræner, så vi er i gang med at kvalificere os til VM ude i den store verden, og personligt kører jeg i både Polen og Danmark, så der er nok at se til, forklarede han.

Nicki Pedersen kan stadig give de unge baghjul. Her sammen med kæresten Natascha, der for det meste opholder sig i parrets sydspanske feriebolig.

Ligger fortsat i top fem

– Det sjove er, at jeg stadig kan følge med de unge. Jeg ligger i top fem i de ligaer, jeg kører i, og er stadig en af verdens bedste startere. Hvordan jeg gør, bliver nærstuderet på YouTube, sagde Nicki Pedersen, der i marts udgav biografien 'Knallertkongen - et liv uden bremser'.

20 millioner på kontoen

Her afsløres, at han både har tjent store summer og brugt meget. Han nåede sit drømmebeløb med 20 millioner kroner på kontoen og mener, at man kan tjene op til 50 millioner kroner inden for speedway. Han påpeger dog, at en stor del af indtægterne går til at betale mekanikere, managere og udstyr.

Gør det godt

Parret har ingen børn sammen, men han har to og hun et fra tidligere forhold i aldersgruppen 11-15 år.

– Min søn Mikkel på 15 kører speedway, og han gør det godt, sagde han.

Powered by Labrador CMS