Advokat i gigantisk nedtur

Både dømt for mord og svindel

Udgivet Opdateret

Den tidligere amerikanske advokat Alex Murdaugh, der sidste år blev dømt for drabet på sin hustru og søn, har fået en straf på 40 års fængsel for økonomisk kriminalitet.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

55-årige Murdaugh afsoner i forvejen en livstidsdom for drabet på sin hustru, Maggie, og sønnen Paul.

Er skyldig

Mandagens dom, der er blevet afsagt ved en føderal domstol, er desuden faldet, efter at han sidste år blev idømt 27 års fængsel.

Det skete, efter at han havde erkendt sig skyldig i flere anklager om at have stjålet millioner af dollar fra klienter i sit firma.

Advokaten er mnu dømt for mord på hustru og barn samt svindel.

Mandag var han så tilbage i retten for domsafsigelsen i forbindelse med anklager om blandt andet hvidvaskning af penge. De 40 års fængselsstraf skal afsones sideløbende med de 27 år, afgjorde dommeren.

60 millioner kroner

Ud over en fængselsstraf skal den tidligere prominente advokat betale mere end 8,7 millioner dollar - over 60 millioner kroner - til sine ofre, skriver CNN.

Murdaughs drabssag fik stor medieopmærksomhed.

Sidste år blev retssagen vist på tv, og inden den nåede sin afslutning, var både Netflix og HBO Max udkommet med hver deres dokumentarserie.

Det skriver CNN.

Dommen er faldet, efter at han sidste år erkendte sig skyldig i flere anklager om sammensværgelse, bedrageri og hvidvaskning af penge.

Powered by Labrador CMS