Amok efter tyveri af rejeost i Netto

Fuld butikstyv på el-scooter absolut ikke tilfreds med at blive opdaget

Udgivet Opdateret

Det var ikke på grund af manglen på rejer i rejeosten, at en 59-årig mand onsdag eftermiddag gik bananas i Netto i Borgergade i Silkeborg.

Men han havde stjålet rejeosten og blev opdaget i sit forehavende, og så tog fanden ved manden.

Det var kort før klokken 14.39 onsdag eftermiddag, at den gangbesværede mand kørte rundt i Netto-butikken på en el-scooter og tog konceptet selvbetjening til et nyt niveau.

- Han stjal en mørbrad, kaffe, kartoffelmos og en rejeost til en værdi af i alt 199 kroner, og så kørte han ud gennem kasselinjen og på vej ud af butikken uden at betale, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Bøje Hansen, til Nyheder.dk.

Påkørte butiksdetektiv

Men den 59-årige mand blev standset af en butiksdetektiv, der havde observeret tyveriet.

- Så påkørte han butiksdetektiven med el-scooteren. Men manden var voldsomt beruset og kunne ikke tage flugten, siger Anders Bøje Hansen.

Der blev sendt flere politipatruljer, men rejeost-tyven var faldet ned ved betjentenes ankomst.

Den arrige mand blev derefter ført ud i et baglokale.

Undervejs råbte han alverdens eder og forbandelser mod butiksdetektiven og slog ham på det ene kraveben med knytnæve.

Sover den ud på stationen

- Da vi kom, var han faldet lidt ned, og vi anholdt ham ganske udramatisk og sigtede ham for butikstyveri, siger Anders Bøje Hansen.

- Han ligger faktisk og sover den ud her hos os i detentionen. Han sover dybt og meget stille og roligt, siger Anders Bøje Hansen.

Først når den 59-årige er egnet til afhøring vil Midt- og Vestjyllands Politi tale nærmere med ham om bataljen i Netto-butikken. 

Powered by Labrador CMS