Betjente slog til tidligt i morges

Stor politiaktion mod svindlere

Udgivet

 

Betjente fra Nordjyllands Politi slog tidligt i morges til i en koordineret anholdelsesaktion. Fem unge mænd blev anholdt, og deres hjem blev samtidig ransaget, oplyser Nordjyllands Politi.

Det blev da også bag lukkede døre, da anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi i dag fremstillede fire unge mænd i et grundlovsforhør. 

Datasvindel

 En 21-årig, en 20-årig og to 19-årige mistænkes for at stå bag talrige databedragerier, hvor de ved brug af stjålne kreditkortoplysninger elektronisk foretog diverse hævninger og køb i primært dagligvarebutikker. 

De fleste forhold blev forøvet i det nord- og midtjyske. 

De sigtede nægter sig skyldige. 

Hemmeligt

Lederen af politiets aktion, politikommissær Carsten Corfitzen, fortæller om anholdelses- og ransagningsaktionen, at der i øjeblikket ikke kan siges yderligere om bedrageriernes fremgangsmåde.

- Det skyldes, at de sigtede er fængslet bag lukkede døre, og det er sket med baggrund i, at der for Nordjyllands Politi nu udestår flere efterforskningsskridt for, at politiet kan få belyst sagen, oplyser politiet.

Mere kommer til

Nordjyllands Politi efterforsker fortsat sagen og understreger, at der kan komme flere sigtelser til – ligesom det ikke kan udelukkes, at der vil ske flere anholdelser.Den femte anholdte i sagen blev løsladt af politiet, uden at der skete fremstilling.

Powered by Labrador CMS