Chok: Dødsbo rummede hundredevis af dyr

Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland blev i tirsdags kaldt ud til et dødsbo, der viste sig at indeholde over 200 dyr af forskellige arter

Udgivet Opdateret

Det var mere end betjentene fra Nordjyllands Politi kunne håndtere.

I tirsdags fik Dyrenes Beskyttelse et opkald fra betjente fra Nordjyllands Politi, der rykkede ud til et dødsbo.

Da betjentene nåede frem, vrimlede ejendommen med over 200 dyr af flere forskellige arter.

Det skriver Dyrenes Beskyttelse i en pressemeddelelse.

Måtte aflives

Hjemmet indeholdt alt fra katte, marsvin og rotter til slanger, høns, duer og andre fugle. 

En del af dyrene formodes at være holdt som foder.

Et opkald fra Nordjyllands Politi fik i tirsdags personalet på Nordjyllands Internat og flere frivillige dyrereddere til at rykke hurtigt ud til et dødsbo. Indenfor havde politiet fundet over 200 dyr af flere forskellige arter.

- Det er helt utrolig sag, som har sat internatet lidt på den anden ende, siger Karina Fisker, internatchef hos Dyrenes Beskyttelse og leder på Nordjyllands Internat i Hjallerup.

 - En del af dyrene kan vi tage os af, men der var desværre også en del, som vi enten ikke kan have på internatet, eller som var så dårlige, at de måtte aflives, siger Karina Fisker.

Oprettede nødafdelinger

Fire dværgpapegøjer, 36 marsvin og syv slanger er nu indlogeret på dyreinternatet i Nordjylland. 

En del af de resterende dyr er allerede blevet afsat gennem netværk. 

Dyrenes Beskyttelse hentede i tirsdags 47 dyr fra et dødsbo, blandt andet marsvin. Dødsboet indeholdt dog over 200 dyr af forskellige arter.

Selvom det ikke er hverdag at få så mange dyr ind på én gang, har personalet været hurtige til at finde en løsning, så der er plads til alle.

- Vi har en modtagelse til katte, som vi har fået lavet om til marsvinene og de andre dyr, siger Karina Fisker. Og selvom det er rigtig mange dyr, der er kommet ind, er hun fortrøstningsfuld med at få dem adopteret.

- Slangerne kræver specialiserede hjem, men vi ved at der er folk som har helt styr på deres pasning, så de skal nok finde et hjem. 

Powered by Labrador CMS