Cyklist dræbt i ulykke

Lastbilchauffør sigtet for uagtsomt manddrab

Udgivet

En 82-årig mandlig cyklist fra Lemvig mistede sent fredag eftermiddag livet i en højresvingsulykke syd for Lemvig. 

Det skriver TV Midtvest.

Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Andreas Andersen, oplyser, at cyklisten blev ramt af en lastbil, der ville svinge til højre på Fabjergkirkevej.

Overså cyklisten

Politiet vurderer, at chaufføren, en 60-årig mand fra Lemvig, overså cyklisten, der kørte på en elcykel med lys.

MIDT- OG VESTJYLLANDS POLITI

Midt- og Vestjyllands Politi dækker Ikast-Brande, Silkeborg, Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Viborg, Skive, Lemvig, Struer, Thisted og Morsø kommuner.

Med sine 9.500 kvadratkilometer og 22,3% af landets samlede areal er Midt- og Vestjyllands Politi geografisk set den største politikreds.

De 586.000 borgere, der bor i politikredsen, bliver serviceret af politiet fra syv døgnbemandede lokalstationer i Holstebro, Thisted, Skive, Viborg, Silkeborg, Herning og Ringkøbing, fire nærpolitistationer i Lemvig, Skjern, Ikast-Brande og Nykøbing Mors samt en landbetjent i Nørre Snede.

I Midt- og Vestjyllands Politi ligger også det landsdækkende Politiets Administrative Center, som hvert år behandler mere end 1,5 millioner sager inden for områderne automatisk trafikkontrol, bøde, kriminalregister, kørekort, tilladelser og våben for borgere i hele landet.

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi

Chaufføren er nu sigtet for uagtsomt manddrab, skriver TV Midtvest.

Powered by Labrador CMS