Dramatisk biljagt får hård afslutning

Endte med et brag i et træ

Udgivet Opdateret

En sort Mercedes 320 med politibiler i hælene smadrede fredag aften kort før klokken 20 ind i et vejtræ nord for Slagelse.

I op til ti minutter forsøgte betjente at få føreren af bilen til at stoppe. men det var først da et vejtræ kom i vejen for Mercedes'en, at jagten sluttede.

Biljagten tog sin begyndelse, da en patruljevogn spottede den sorte Mercedes uden nummerplader og forsøgte at standse den.

Men føreren ville det åbenbart anderledes og forsøgte at stikke af fra politiet.

Plantet i vejtræ

Her efter fulgte en op til 10 minutter lang biljagt, hvor føreren af den sorte Mercedes ifølge politiet var tæt på at ramme andre biler. Føreren overhalede også biler højre om.

Biljagten sluttede ikke langt fra Høng, da føreren af bilen bragede ind i et vejtræ.

Bilisten blev efterfølgende anholdt.

Biljagten endte - for den sorte Mercedes vedkommende - i et træ
Biljagten endte - for den sorte Mercedes vedkommende - i et træ

Søger vidner

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger nu vidner til biljagten. Specielt de trafikanter, der var tæt på at blive ramt og dem, der blev overhalet indenom.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS POLITI

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi dækker Slagelse, Sorø, Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner.

Lokalpolitistationerne er placeret i Nakskov, Nykøbing F., Vordingborg, Næstved og Slagelse. Derudover er udlændingekontrolafdelingen placeret i Maribo.

Næstved er hovedstationen i politikredsen.

Der bor ca. 390.000 borgere i kredsen.

Antallet af medarbejdere i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi er cirka 770. Antallet er fastsat efter politikredsens størrelse, indbyggertallet, sagsantallet og arbejdsopgaver i øvrigt.

Powered by Labrador CMS