- Farligt og uforudsigeligt

- Ring kun, hvis det er akut

Udgivet Opdateret

Sydøstjyllands Politi udsender lørdag eftermiddag en advarsel til alle politikredsens borgere.

Men advarslen dækker forholdene i hele landet efter de sidste dages sne, og nu hård frost i flere dage og nætter.

Sydøstjyllands Politi advarer fortsat mod sne- og isglatte veje. Selvom mange veje er ryddet for sne og is, skal man fortsat færdes med forsigtighed, da den hårde frost på ny resulterer i farlige isglatte veje og skaber farlige situationer i trafikken, skriver vagtchefen i en pressemeddelelse.

Ring kun 112, hvis det er akut

- Vi er i Sydøstjyllands Politi parate sammen med de øvrige beredskaber, men vi sættes også under pres, når mange borgere får brug for hjælp på samme tid. 

- Ring kun 112, hvis der er tale om en akut situation. Ring 114, hvis der er tale om generelle forespørgsler, opfordrer politikredsen.

Farligt og uforudsigeligt

Alle trafikanter bør ifølge Sydøstjyllands Politi tage meget skarpt bestik af situationen, inden man bevæger sig ud i trafikken.

Det kan blive både farligt og uforudsigeligt på vejene, advarer Sydøstjyllands Politi.

- Forbered dig nu på, at de kommende dage kan være mindst lige så farlige i trafikken, da kørefoldene kan ændre sig på kort tid.

- Sort is kan opstå over natten og trafiksituationen kan være uforudsigelig, slutter vagtchefen, der takker borgerne for at have udvist stort hensyn til hinanden og stor hjælpsomhed over for hinanden.

Powered by Labrador CMS