POLITIKREDS ADVARER:

Fraråder al unødig udkørsel

Tænk dig godt om

Udgivet

DMI meldte mandag aften om risiko for snefygning i store dele af Jylland fra natten til onsdag klokken 02.00 til onsdag morgen klokken 08.

Og tirsdag middag kommer Østjyllands Politi med en advarsel om risiko for kraftig snefygning i hele Østjyllands Politikreds.

Bliv hjemme

Og advarslen følges op af en kraftig opfordring.

- På grund af risiko for kraftig snefygning fraråder Østjyllands Politi al unødig udkørsel i Østjyllands politikreds fra tirsdag aften kl. 23.00 til onsdag formiddag kl. 10.00, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- Der kan komme en del sne på vejen, og sigtbarheden kan blive kraftigt forringet, hvilket kan skabe trafikale udfordringer.

Er det vigtigt?

Når politiet fraråder al unødig udkørsel, så er det en henstilling til, at man som bilist spørger sig selv, om er strengt nødvendigt at tage ud at køre.

Østjyllands Politi fraråder al unødig udkørsel fra i aften til i morgen formiddag.

Hvis du vurderer, at det er nødvendigt at køre af sted, så forbered dig inden:

Tag tæpper, mad-og drikkevarer, varmt tøj og skovl med i bilen, så du er bedre rustet, hvis du skulle blive fanget i en snedrive på vejen, skriver Østjyllands Politi.

Lastbiler

Østjyllands Politi opfordrer særligt vognmænd og lastbilchauffører til at være opmærksomme på situationen på vejene.

De opfordres til at overveje en ekstra gang, om det er nødvendigt at køre ud, da der under den seneste snestorm var en del lastbiler, der havde store problemer på vejene.

Powered by Labrador CMS