Gennembanker og sætter ild til hund

Hunden er blevet mishandlet på grusom vis

Udgivet Opdateret

Et uhyggeligt syn har mødt ansatte hos dyreværnsorganisationen RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals). 

En otteårig hunhund er nemlig blevet fundet død i en skov i Merseyside i England, efter den er blevet mishandlet på grusom vis. 

Det har vist sig, at en eller flere gerningsmænd har sat ild til til den forsvarsløse hund, efter den er blevet gennembanket.

Det skriver The Mirror.

-Chokerende og meningsløs forbrydelse

Ifølge RSPCA, som leder efterforskningen af den uhyggelige sag, er hunden enten blevet flyttet eller har selv flyttet sig flere meter, efter den er blevet udsat for mishandling.

Under efterforskningen er det kommet frem, at den dødfundne hunds ben er brækkede, og at den har sår, som tyder på, at gerningsmanden/gerningsmændene har skåret i den - sandsynligvis i forsøg på at fjerne dens chip. 

- Det er en chokerende og meningsløs forbrydelse. Billederne af den stakkels hund er forfærdelige at kigge på, lyder det fra Leanne Cooper fra dyreværnsorganisationen. 

En hund er brændt ihjel, efter en eller flere gerningsmænd har sat ild til det stakkels dyr. (Billedet relaterer sig ikke til historien).
En hund er brændt ihjel, efter en eller flere gerningsmænd har sat ild til det stakkels dyr. (Billedet relaterer sig ikke til historien).
Powered by Labrador CMS