Knivofre for ilde tilredt til at møde op i retten

To mænd fremstilles lørdag i grundlovsforhør efter knivstikkeri på Østerbro

Udgivet Opdateret

En 34-årig mand og en 28-årig mand blev fredag aften afleveret på hospitalet med knivstik, efter at der opstod en konflikt mellem "nogle grupperinger" omkring en internetcafé ved Parken på Østerbro i København.

Det oplyser Kenneth Hviid Simonsen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, lørdag morgen.

Lørdag eftermiddag skriver Københavns Politi på det sociale medie X, at begge mænd vil blive fremstillet in absentia klokken 14.15.

Ingen er i stand til at møde op

Begge mænd modtager stadig behandling for deres skader og vil derfor ikke være til stede ved grundlovsforhøret. 

Politiet ville lørdag morgen ikke udtale sig om mændenes tilstand.

Adspurgt om, hvorvidt knivstikkene kan være sket i forbindelse med et opgør i bandemiljøet, svarede vagtchef ved Københavns Politi Martin Kajberg tidligt lørdag morgen, at det er der "ikke umiddelbart" er indikationer på det.

Lukkede døre

Politiet vil bede dommeren om lukkede døre under grundlovsforhøret, hvilket betyder, at offentlighed og presse i givet fald skal forlade retssalen, når sigtelsen er blevet læst højt.

KØBENHAVNS POLITI

Københavns Politi er Danmarks største politikreds målt på antallet af indbyggere, antallet af medarbejdere og på aktivitetsniveau i forhold til antallet af hændelser og anmeldelser.

Geografisk omfatter politikredsen København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommuner med i alt ca. 800.000 indbyggere.

Der er ca. 3.300 medarbejdere i Københavns Politi, heraf ca. 2.370 politiuddannede medarbejdere, ca. 90 politikadetter og ca. 180 juridiske medarbejdere ved anklagemyndigheden. Hertil kommer kontorfunktionærer og øvrige faggrupper.

Mere end 600 medarbejdere har deres daglige gang på Politigården i København. Herunder den centrale ledelse, administrationen, vagtcentral og servicecenter samt flere øvrige politiafdelinger. Politikredsens øvrige personale er fordelt over mange bygninger i hele politikredsen.

Kilde: Københavns Politi

Ifølge politiet vil man have dørene lukket af "hensyn til efterforskningen".

Powered by Labrador CMS