Mand fundet livløs på bunden

En 33-årig mand er blevet kørt på hospitalet i kritisk tilstand 

Udgivet Opdateret

En 33-årig mand fra Ikast blev mandag eftermiddag fundet livløs på bunden af et bassin i Ikast Svømmecenter.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

Trak ikke vejret

Manden trak ikke vejret, da han blev trukket op af vandet, så der blev ydet førstehjælp.

Den 33-årige beskrives af politiet som værende i kritisk tilstand. Han er blevet kørt med ambulance til Aarhus Universitetshospital.

Det er uklart

Det er endnu uvist, hvad der har ført til, at manden endte livløs på bunden af bassinet, men politiet formoder ikke, at der er sket noget kriminelt. 

Der er overvågningskameraer i svømmehallen, og optagelser derfra vil nu blive kigget igennem af ordensmagten.

Svømmehallen holder som følge af ulykken lukket resten af dagen mandag.

MIDT- OG VESTJYLLANDS POLITI

Midt- og Vestjyllands Politi dækker Ikast-Brande, Silkeborg, Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Viborg, Skive, Lemvig, Struer, Thisted og Morsø kommuner.

Med sine 9.500 kvadratkilometer og 22,3% af landets samlede areal er Midt- og Vestjyllands Politi geografisk set den største politikreds.

De 586.000 borgere, der bor i politikredsen, bliver serviceret af politiet fra syv døgnbemandede lokalstationer i Holstebro, Thisted, Skive, Viborg, Silkeborg, Herning og Ringkøbing, fire nærpolitistationer i Lemvig, Skjern, Ikast-Brande og Nykøbing Mors samt en landbetjent i Nørre Snede.

I Midt- og Vestjyllands Politi ligger også det landsdækkende Politiets Administrative Center, som hvert år behandler mere end 1,5 millioner sager inden for områderne automatisk trafikkontrol, bøde, kriminalregister, kørekort, tilladelser og våben for borgere i hele landet.

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi

Powered by Labrador CMS