Mystik i Lady Gaga-sag: Mand løsladt

Manden skød blandt andet Lady Gagas hundepasser

Lady Gagas hundepasser blev sidste år skudt og dræbt.
Udgivet Opdateret

I februar sidste år blev popdronningen Lady Gagas hundepasser, Ryan Fischer, brutalt skudt og dræbt, mens han gik tur med sangerindens tre hunde. 

Et par måneder senere blev fem gerningsmænd anholdt, mens tre af dem blev sigtet for røveri og drabsforsøg og måtte samtidig bag tremmer.

Nu er den ene af de anklagede blevet i sagen, James Jackson, blevet løsladt ved en fejl. Det skriver NBC News ifølge norske VG

Fejl i anklageskrift

Tidligere på ugen deltog James Jackson angiveligt i et retsmøde, hvor man frafaldt anklageskriftet mod ham.

Det skyldes ifølge flere kilder med kendskab til retssagen, at der var fejl i anklageskriftet, som ikke var opdateret med de nyeste opdateringer. 

James Jackson er anklaget for at være manden, der skød Ryan Fischer. Han er også sigtet for overfald med automatvåben og for at have båret et skjult skydevåben, som han gemte i et køretøj. 

Dusør på 3,4 millioner kroner

Foruden drabet på Ryan Fischer blev to franske bulldogs stjålet under hændelsen. En sidste bulldog stak af, men blev senere fundet af politiet. 

Det viste sig efterfølgende, at de tre bulldogs tilhører ingen ringere end Lady Gaga. 

Sangerinden valgte derfor at udlodde en dusør på intet mindre end 3,4 millioner kroner. 

Ifølge The Guardian har Lady Gaga dog ikke betalt dusøren til en kvinde, som valgte at levere hundene tilbage. Kvinden er ikke en af de tre mistænkte i sagen.

Powered by Labrador CMS