Politiet er massivt til stede

Én kørt på sygehuset

Udgivet Opdateret

Københavns Politi er tidligt lørdag morgen til stede ved en moské på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter efter et knivstikkeri.

Det oplyser Lasse Michelsen, der er vicepolitiinspektør ved Københavns Politi til Ritzau

En mand er kørt på sygehuset for behandling.

Manden er kort før klokken 07.00 lørdag morgen endnu indlagt.

Politiet kan ikke oplyse yderligere om hans tilstand.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 04.46.

- Vi er massivt til stede derude, og det kommer vi til at være mange timer endnu, siger Lasse Michelsen.

- Det er et stort sted. Vedkommende blev fundet udenfor moskéen, men vi har grund til at tro, at det har relation til selve moskéen, siger vicepolitiinspektøren.

Spærret af

Derfor er hele området spærret af, mens efterforskningen pågår, tilføjer han.

- Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad der er sket derude. Det ved vi ikke - også i og med, at det er sket her om natten.

- Men vi efterforsker bare bredt lige nu, og det er også derfor, vi er så massivt til stede derude lige nu, siger Lasse Michelsen.

Der er ingen oplysninger om gerningsperson.

KØBENHAVNS POLITI

Københavns Politi er Danmarks største politikreds målt på antallet af indbyggere, antallet af medarbejdere og på aktivitetsniveau i forhold til antallet af hændelser og anmeldelser.

Geografisk omfatter politikredsen København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommuner med i alt ca. 800.000 indbyggere.

Der er ca. 3.300 medarbejdere i Københavns Politi, heraf ca. 2.370 politiuddannede medarbejdere, ca. 90 politikadetter og ca. 180 juridiske medarbejdere ved anklagemyndigheden. Hertil kommer kontorfunktionærer og øvrige faggrupper.

Mere end 600 medarbejdere har deres daglige gang på Politigården i København. Herunder den centrale ledelse, administrationen, vagtcentral og servicecenter samt flere øvrige politiafdelinger. Politikredsens øvrige personale er fordelt over mange bygninger i hele politikredsen.

Kilde: Københavns Politi

Powered by Labrador CMS