Politiet: Sådan ser voldtægtsmanden ud

En 17-årig pige blev natten til lørdag udsat for en grov voldtægt i Rødovre. Politi søger vidner

Udgivet Opdateret

Københavns Vestegns Politi beder tirsdag om hjælp fra offentligheden til at finde gerningsmanden bag det, som politiet beskriver som en grov voldtægt i Rødovre natten til lørdag.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

En 17-årig pige blev på Damhus Boulevard i Rødovre ved 02.30-tiden lørdag antastet af en mand, der ud for nummer 99 trak hende ind i en indkørsel og voldtog hende.

Løb derfra

- Gerningsmanden stoppede på et tidspunkt sit forehavende - muligvis fordi han kunne høre forbipasserende i nærheden - og undløb derefter i ukendt retning, skriver politiet.

- Pigen gik ud på gaden, hvor hun fik hjælp af flere borgere, som også fik ringet til politiet, der kort efter ankom til stedet.

Politiet beskriver gerningsmanden som værende en mand mellem 18 og 25 år og mellem 1,75 og 1,85 meter høj. Han var mellemøstlig af udseende og havde mørkt, tætklippet hår, lyder det.

Han var iført mørkt tøj, herunder en mørk, glat og skinnende jakke og talte dansk med accent.

Meget voldsomt

- Voldtægt er altid alvorligt og i sagen her har gerningsmanden ageret voldsomt, siger politikommissær Kåre Laustsen i pressemeddelelsen.

- Siden overgrebet har vi efterforsket sagen intensivt. Vi har en række spor - men vi har også brug offentlighedens hjælp til opklaringen.

Politiet ønsker at tale med personer, der befandt sig i området nær Damhus Boulevard nummer 99 lørdag mellem 02 og 03.

Tjek video

Derudover er politiet meget interesseret i at høre fra borgere, der har overvågningskameraer på deres ejendom eller i deres biler.

Powered by Labrador CMS