Svært tilskadekommen efter brutalt overfald

Lå i afgangshallen på Hovedbanen

Udgivet Opdateret

En 30-årig mand er svært tilskadekommen og bragt til Rigshospitalet, efter at han søndag morgen er blevet udsat for et voldeligt overfald på Københavns Hovedbanegård.

Det oplyser Henrik Stormer, der er vagtchef i Københavns Politi.

Ligger ukontaktbar

Vagtchefen fortæller, at politiet var til stede på Hovedbanen i forbindelse med et andet forhold.

- Vi finder så en mand, der ligger ukontaktbar i afgangshallen, siger vagtchefen.

Politiets foreløbige efterforskning viser, at manden er blevet slået ned af to gerningsmænd, og at der ikke var nogen interaktion mellem offeret og de formodede gerningsmænd inden hændelsen.

En anholdt

En af de formodede gerningsmænd er blevet anholdt, og politiet leder nu efter den anden.

De to gerningsmænd er i starten af 20'erne, oplyser vagtchefen.

KØBENHAVNS POLITI

Københavns Politi er Danmarks største politikreds målt på antallet af indbyggere, antallet af medarbejdere og på aktivitetsniveau i forhold til antallet af hændelser og anmeldelser.

Geografisk omfatter politikredsen København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommuner med i alt ca. 800.000 indbyggere.

Der er ca. 3.300 medarbejdere i Københavns Politi, heraf ca. 2.370 politiuddannede medarbejdere, ca. 90 politikadetter og ca. 180 juridiske medarbejdere ved anklagemyndigheden. Hertil kommer kontorfunktionærer og øvrige faggrupper.

Mere end 600 medarbejdere har deres daglige gang på Politigården i København. Herunder den centrale ledelse, administrationen, vagtcentral og servicecenter samt flere øvrige politiafdelinger. Politikredsens øvrige personale er fordelt over mange bygninger i hele politikredsen.

Kilde: Københavns Politi

Vagtchef Henrik Stormer siger, at der umiddelbart ikke er nogen relation mellem offeret og de formodede gerningsmænd, og at overfaldet virker uprovokeret.

Powered by Labrador CMS