Tre anholdt for blodigt mord

Muligvis et opgør, der ligger bag drabet

Udgivet Opdateret

Ved du noget? Du kan kontakte os her

Politiet har anholdt tre personer efter det blodige mord onsdag formiddag i Svendsgade i Vejle.

Her blev en 60-årig mand fundet død efter knivstik.

-  Der er tale om en 37 årig mand, en 49 årig mand og en 39 årig kvinde, alle fra Vejle. De mistænkte er bekendte til den formode afdøde, og de skal nu afhøres til sagen, oplyser politiet.

Det er et opgør

Det er politiets foreløbige vurdering, at der formentligt er tale om en form for opgør i et miljø, hvor de involverede alle færdes. 

- Der er således tale om, at den afdøde og de nu anholdte alle kendte hinanden forud for hændelsen i Vejle i dag. Det er dog endnu for tidligt endeligt at lægge sig fast på et entydigt svar på hvem og hvorfor, og derfor fortsætter efterforskningen sideløbende også ad andre spor, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Detaljer mangler

Den videre efterforskning skal nu indenfor 24 timer bl.a. fastslå, om der er grundlag for at fremstille de anholdte personer i grundlovsforhør i morgen. 

Tre er anholdt i sagen.
Tre er anholdt i sagen.

Under alle omstændigheder fortsætter efterforskningen, idet der fortsat er mange detaljer og oplysninger i øvrigt, der skal afdækkes og klarlægges med det formål endeligt at anse sagen for opklaret.

Ikke endeligt identificeret

Da afdøde endnu ikke er endeligt identificeret, er de formodede pårørende ikke underrettet.

- Af hensyn til den videre efterforskning og mulighed for endelig opklaring, kan der ikke på nuværende tidspunkt oplyses yderligere om sagen, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Den afdøde er formentligt en 60-årig mand fra lokalområdet.
Den afdøde er formentligt en 60-årig mand fra lokalområdet.
Powered by Labrador CMS