26-årig mand fra rockermiljøet anholdt efter råt overfald

26-årig mand skal fremstilles for en dommer søndag formiddag

Udgivet Opdateret

Et voldeligt overfald på Christiania i København lørdag har ifølge politiets vurdering ikke noget at gøre med en verserende konflikt i bandemiljøet.

Offeret er en mand sidst i 20'erne. 

Han blev kørt til hospitalet med livstruende skader, men politiet har søndag morgen endnu ikke været i kontakt med hans pårørende.

Er i udlandet

Det oplyser Københavns Politis centrale efterforskningsleder, Kenneth Hviid Simonsen.

De pårørende er i udlandet, oplyser han.

De nærmere detaljer ved overfaldet, som fandt sted nær Abegrotten, ønsker politiet ikke at frigive søndag morgen.

Begæres varetægtsfængslet

Lørdag eftermiddag efterlyste Københavns Politi vidner i sagen, og efterforskningen førte lørdag aften til en anholdelse.

KØBENHAVNS POLITI

Københavns Politi er Danmarks største politikreds målt på antallet af indbyggere, antallet af medarbejdere og på aktivitetsniveau i forhold til antallet af hændelser og anmeldelser.

Geografisk omfatter politikredsen København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommuner med i alt ca. 800.000 indbyggere.

Der er ca. 3.300 medarbejdere i Københavns Politi, heraf ca. 2.370 politiuddannede medarbejdere, ca. 90 politikadetter og ca. 180 juridiske medarbejdere ved anklagemyndigheden. Hertil kommer kontorfunktionærer og øvrige faggrupper.

Mere end 600 medarbejdere har deres daglige gang på Politigården i København. Herunder den centrale ledelse, administrationen, vagtcentral og servicecenter samt flere øvrige politiafdelinger. Politikredsens øvrige personale er fordelt over mange bygninger i hele politikredsen.

Kilde: Københavns Politi

Det er en 26-årig mand fra rockermiljøet. Han vil blive fremstillet for en dommer søndag med begæring om varetægtsfængsling.

Powered by Labrador CMS