Bandemedlem anholdt for drab

28-årig mand fra den forbudte bande Loyal To Familia er sigtet for drab og drabsforsøg i weekenden

Udgivet Opdateret

Politiet har anholdt endnu en mistænkt i sagen om skyderiet i Christiania sidste weekend, hvor en 30-årig blev dræbt og flere blev såret.

Der er tale om en mand fra den forbudte bande Loyal To Familia. Han fremstilles for en dommer fredag, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Den 28-årige er blevet anholdt i Vestre Fængsel. Han blev nemlig varetægtsfængslet i en anden sag tirsdag. I den er han sigtet for at have overtrådt et opholdsforbud to gange.

Det er den anden anholdelse i sagen. Tidligere er en 18-årig mand blevet varetægtsfængslet.

Politiet mener ikke, at det var den 18-årige, der skød. Han havde ikke en pistol i hånden i Christiania ved Stjerneskibet.

Hans rolle var - ifølge politiets mistanke - at planlægge udførelsen af drabet og at hjælpe med to medgerningsmænds flugt. De stak af på to stjålne elcykler.

KØBENHAVNS POLITI

Københavns Politi er Danmarks største politikreds målt på antallet af indbyggere, antallet af medarbejdere og på aktivitetsniveau i forhold til antallet af hændelser og anmeldelser.

Geografisk omfatter politikredsen København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommuner med i alt ca. 800.000 indbyggere.

Der er ca. 3.300 medarbejdere i Københavns Politi, heraf ca. 2.370 politiuddannede medarbejdere, ca. 90 politikadetter og ca. 180 juridiske medarbejdere ved anklagemyndigheden. Hertil kommer kontorfunktionærer og øvrige faggrupper.

Mere end 600 medarbejdere har deres daglige gang på Politigården i København. Herunder den centrale ledelse, administrationen, vagtcentral og servicecenter samt flere øvrige politiafdelinger. Politikredsens øvrige personale er fordelt over mange bygninger i hele politikredsen.

Kilde: Københavns Politi

Den 18-årige nægter sig skyldig.

Powered by Labrador CMS