Betjente jager voldtægtsmand

Nordjyllands Politi har endnu ikke opnået et gennembrud i jagt på voldtægtsmand, der fredag overfaldt kvinder

Udgivet Opdateret

En menneskejagt er i disse dage i gang i Aalborg.

Her leder Nordjyllands Politi intensivt efter den mand, der fredag overfaldt to kvinder i Østerådalen i Aalborg. 

Den ene kvinde blev voldtaget, mens den anden blev forsøgt voldtaget, inden gerningsmanden stak af, fordi hun fik råbt om hjælp.

Politiet jagter en specifik mand, der onsdag blev efterlyst med billeder og videoer. Siden har politiet modtaget omkring 50 henvendelser og tips fra offentligheden.

Endnu ikke identificeret

- Flere af dem går på den mistænktes mulige identitet, og det er selvfølgelig noget, som vi hele tiden følger op på, siger politikommissær Carsten Straszek i en pressemeddelelse.

- Vi har også modtaget henvendelser fra borgerne, der har ført os til relevant videoovervågning. Men vi ikke fået identificeret den mistænkte mand i sagen endnu.

Nordjyllands Politi har endnu ikke fastslået identiteten på denne mand, der er den hovedmistænkte.

Aalborgenserne vil i den kommende tid opleve en øget polititilstedeværelse, lyder det fra politiet. Der vil blive patruljeret mere i området i det sydlige og sydøstlige Aalborg, hvor overfaldene fandt sted, og hvor gerningsmanden formodes at opholde sig.

Mange spor

- Vi har endnu ikke opnået noget gennembrud, men vi har mange spor at forfølge i vores efterforskningsarbejde, så i øjeblikket efterforsker vi på fuldt tryk, siger Carsten Straszek.

Politiet har taget en lang række efterforskningsskridt i brug og arbejder ud fra flere hypoteser, lyder det.

29-årig løsladt igen

- Det indebærer forskellige former for tekniske undersøgelser, forhøringer i området, afhøringer af en række personer og genafhøringer samt som nævnt yderligere opfølgning på de forskellige tip, der er indgået fra offentligheden, skriver politiet i pressemeddelelsen.

NORDJYLLANDS POLITI

Nordjyllands Politi dækker Frederikshavn, Læsø, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Jammerbugt, Vesthimmerlands, Mariagerfjord og Rebild kommuner.

Politikredsen beskæftiger cirka 850 medarbejdere – politifolk, jurister og administrativt ansatte – som døgnet rundt arbejder for, at Nordjylland skal være et sikkert og trygt sted at virke, bo og færdes.

Der bor godt 526.000 personer i alt i de nævnte kommuner (befolkningstal er pr. 1. kvartal 2020 og hentet hos Danmarks Statistik den 1. marts 2021).

Politistationer:

Nordjyllands Politi har også en landbetjent på Læsø og en afdeling ved Aalborg Lufthavn.

Kilde: Nordjyllands Politi

Politiet anholdt i weekenden en 29-årig mand i sagen, men han blev onsdag løsladt, fordi han ikke længere mistænkes for at stå bag overfaldene.

Powered by Labrador CMS