Efter økse-overfald: - Ikke os

Tre mænd fremstilles tirsdag eftermiddag i et grundlovsforhør i sag om et overfald på Amager tirsdag nat

Udgivet Opdateret

Tre mænd på 24, 31 og 45 år fremstilles tirsdag eftermiddag i et grundlovsforhør i sagen om et overfald på Amager natten til tirsdag, hvor en mand blandt andet blev ramt i baghovedet med en økse.

De tre mænd er sigtet for drabsforsøg, subsidiært for vold af særlig rå, brutal og farlig karakter.

Alle tre har i grundlovsforhøret nægtet sig skyldige. En af dem - den 24-årige - vil ikke udtale sig i retten.

Ramt af økse

Overfaldet fandt sted ved 01-tiden natten til tirsdag på et værelse på et botilbud på Sundholmsvej på Amager.

Her blev en 29-årig mand overfaldet. Ifølge sigtelsen blev han ramt af knytnæveslag, ligesom han altså blev ramt i baghovedet med en økse, hvilket skal have bragt hans liv i fare.

Den 29-årige blev bragt til hospitalet efter episoden. Tirsdag formiddag lød det fra politiet, at han var svært tilskadekommen.

Anholdt på stedet

De tre mænd blev anholdt ved gerningsstedet. Politiet har meldt ud, at man arbejdede med flere teorier om, hvad der kan være motivet, men har ikke villet fortælle, hvilke motiver det kan være, eller om der er relation mellem offeret og de formodede gerningsmænd.

KØBENHAVNS POLITI

Københavns Politi er Danmarks største politikreds målt på antallet af indbyggere, antallet af medarbejdere og på aktivitetsniveau i forhold til antallet af hændelser og anmeldelser.

Geografisk omfatter politikredsen København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommuner med i alt ca. 800.000 indbyggere.

Der er ca. 3.300 medarbejdere i Københavns Politi, heraf ca. 2.370 politiuddannede medarbejdere, ca. 90 politikadetter og ca. 180 juridiske medarbejdere ved anklagemyndigheden. Hertil kommer kontorfunktionærer og øvrige faggrupper.

Mere end 600 medarbejdere har deres daglige gang på Politigården i København. Herunder den centrale ledelse, administrationen, vagtcentral og servicecenter samt flere øvrige politiafdelinger. Politikredsens øvrige personale er fordelt over mange bygninger i hele politikredsen.

Kilde: Københavns Politi

Powered by Labrador CMS