Flere ministerier evakueret 

Der opstod onsdag brand i en pappresse i kælder til ministeriebygning

Udgivet Opdateret

På grund af mindre brand blev en regeringsbygning i Slotsholmsgade nær Christiansborg onsdag evakueret. Branden opstod i en pappresse i kælderen, oplyser operationschef Frank Mikkelsen fra Hovedstadens Beredskab.

Flere ministerier, herunder Justitsministeriet, Økonomi- og Erhvervsministeriet samt Indenrigs- og Sundhedsministeriet har til huse i gaden, der løber fra Christiansborg Slotsplads mod Christians Brygge.

Brandalarm

Hos Københavns Politi oplyser vagtchef Stefan Ladeby, at der er tale om brand i Slotsholmsgade 10, der huser både Justits- og Finansministeriet.

Ifølge operationschef Frank Mikkelsen fra Hovedstadens Beredskab blev en automatisk brandalarm udløst, hvorefter bygningen blev evakueret.

Ingen tilskadekomne

- Det var i en pappresse i kælderen, at der var opstået en mindre glødebrand. Alle er kommet ud, og der er ingen melding om tilskadekomne, fortæller Frank Mikkelsen.

Branden blev slukket og har ikke spredt sig. Ifølge Frank Mikkelsen har røgen heller ikke spredt sig til andre dele af bygningen, og forventningen er, at den snart kan tages i brug igen.

Powered by Labrador CMS