Kvinder knalder flaske i hovedet på stor dreng

22-årig kvinde er varetægtsfængslet efter batalje på Rådhuspladsen i København

Udgivet Opdateret

Københavns Politi har sigtet en 22-årig kvinde for grov vold, efter at en 16-årig dreng natten til fredag blev overfaldet på Rådhuspladsen i København.

Kvinden blev fremstillet i grundlovsforhør fredag eftermiddag og varetægtsfængslet i 12 dage for at slå den 16-årige i hovedet med en flaske, så han fik en flænge, der var en til to centimeter dyb, på halsen og en mindre flænge på kinden.

Den unge kvinde nægter sig skyldig, men erkendte i grundlovsforhøret at have slået en person med en flaske.

- Lagde an på mig

Politiet modtog anmeldelsen om hændelsen klokken 02.07. I grundlovsforhøret fredag forklarede den 22-årige, at hun sammen med nogle venner - efter at have været på natklub - havde sat sig ved springvandet på Rådhuspladsen for at drikke noget alkohol.

Tre mænd henvendte sig, og ifølge den 22-årige begyndte de at lægge an på hende og hendes venner.

Afviste dem

Efter at have afvist en af dem - og gjort grin med en af mændene, der faldt i springvandet - blev den 22-årige skubbet i springvandet, hvilket gjorde hende vred.

Hun samlede derefter en flaske op, fordi manden, der havde skubbet hende i springvandet, ifølge den 22-årige virkede til, han ville slå hende. 

Den 22-årige slog derefter manden med flasken.

KØBENHAVNS POLITI

Københavns Politi er Danmarks største politikreds målt på antallet af indbyggere, antallet af medarbejdere og på aktivitetsniveau i forhold til antallet af hændelser og anmeldelser.

Geografisk omfatter politikredsen København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommuner med i alt ca. 800.000 indbyggere.

Der er ca. 3.300 medarbejdere i Københavns Politi, heraf ca. 2.370 politiuddannede medarbejdere, ca. 90 politikadetter og ca. 180 juridiske medarbejdere ved anklagemyndigheden. Hertil kommer kontorfunktionærer og øvrige faggrupper.

Mere end 600 medarbejdere har deres daglige gang på Politigården i København. Herunder den centrale ledelse, administrationen, vagtcentral og servicecenter samt flere øvrige politiafdelinger. Politikredsens øvrige personale er fordelt over mange bygninger i hele politikredsen.

Kilde: Københavns Politi

Slog ham omkuld

Det gjorde manden vred, og han gik mod hende "med et ondt blik i øjnene", hvorefter hun slog ham i ansigtet med en knytnæve, så han gik omkuld, forklarede den 22-årige fredag.

Powered by Labrador CMS