Dansk kendispar er blevet forældre igen

Skuespillerinden Karoline Brygmann og skuespilleren Elias Munk har fået en lille pige. Sammen har parret i forvejen sønnen Vester

Udgivet Opdateret

Der er babylykke hjemme hos det forlovede skuespillerpar Karoline Brygmann og Elias Munk.

Den 37-årige skuespillerinde og den 30-årige skuespiller er blevet forældre for anden gang, afslører den nybagte mor nu.

- De sidste to uger har været fyldt med kærlighed og små knirkelyde. Åh altså, så heldig jeg er, lyder det fra Karoline Brygmann.

Karoline Brygmann og Elias Munk har fået en lille pige, som slutter sig til familien, der også består af storebror Vester på snart fire år.

Forældre i 2019

Livet ændrede sig markant, da parret blev forældre for første gang tilbage i 2019, skrev Elias Munk sidste år i et opslag delt på Instagram, da sønnike fyldte tre.

- Det er helt vildt, hvad det vil sige at være nogens forældre - det er der sikkert mange, der kan være enige i. Jeg elsker det, frygter det og forsøger stadig at finde ud af, hvad det egentlig vil sige. Men intet slår Vester og det, jeg mærker indeni, når jeg kigger ind i hans himmelblå øjne. Far er stolt, lød det fra ham.

Det er Elias Munk (her nummer to fra venstre), der sammen med Karoline Brygmann, er blevet forældre igen.
Det er Elias Munk (her nummer to fra venstre), der sammen med Karoline Brygmann, er blevet forældre igen.

Kendt fra 'Bedrag' og 'Mercur'

Karoline Brygmann, der er niece til skuespilleren Lars Brygmann og entertaineren Martin Brygmann, er kendt fra tv-serier som DR-dramaet "Bedrag" og TV 2 Charlies "Mercur".

Netop nu er hun biografaktuel i den romantiske komedie "Elsker dig for tiden".

Elias Munk har haft roller i TV 2 Charlie-krimien "Sommerdahl" og seersuccesen "Badehotellet".

Powered by Labrador CMS