Hun er endt i det rene vanvid

Skuespillerinden Neel Rønholt er vært i en ny tv-konkurrence, hvor ti deltagere med rengøringsvanvid kæmper om at pudse og polerere sig til tops

Selv om Neel Rønholt er uddannet skuespiller, har hun påtaget sig flere værtstjanser - blandt andet i DR's 'Den store bagedyst' og 'En vej ud' på TV 2 sammen med Anders Breinholt. (PR-foto).
Selv om Neel Rønholt er uddannet skuespiller, har hun påtaget sig flere værtstjanser - blandt andet i DR's "Den store bagedyst" og "En vej ud" på TV 2 sammen med Anders Breinholt. (PR-foto).
Udgivet Opdateret

Alt fra klamme festivaltoiletter til beskidte hunde, der har rullet sig rundt, er blandt udfordringerne i det nye TV 2 Zulu-program "Det rene vanvid".

Skuespillerinden Neel Rønholt er vært og står i spidsen for konkurrencen, hvor ti deltagere kæmper om at blive den, der gør bedst og renest rent.

Det afslører hun i et opslag delt på Instagram.

- Om det har smittet af på mine opvaskeevner, kan man diskutere, men jeg lover jer masser af gode grin og nyttige rengøringstips og ti helt vidunderlige deltagere. Det var simpelthen en kæmpe fest at lave, skriver Neel Rønholt i opslaget.

Egne tips

I programmerne må deltagerne også finde deres egne nyttige tips frem, når de almindelige rengøringsmidler er byttet ud med ting fra køkkenskabet, og kalkfjerner er forbudt at fjerne de genstridige belægninger med.

I nogle af de andre udfordringer i programmerne er de klassiske remedier at fjerne snavs og skidt med tilbage på hylden - men mærkaterne står på græsk, så deltagerne må lugte sig frem, lyder det fra TV 2.

"Den rene vanvid" får premiere på TV 2 Zulu den 4. april klokken 21.10.

Powered by Labrador CMS