10 ting du ikke må have med på flyet

Det kan gå helt galt, hvis man ikke er opmærksom på reglerne.

Det kan være svært at huske, hvad man må have med ind i flyet. KLIK VIDERE OG SE TI TING, DU IKKE MÅ HAVE MED I FLYET. Foto. Scanpix
Det kan være svært at huske, hvad man må have med ind i flyet. KLIK VIDERE OG SE TI TING, DU IKKE MÅ HAVE MED I FLYET. Foto. Scanpix
Udgivet Opdateret

For mange er det at tage ud at flyve forbundet med en af to ting.

Det kan være, at det er en del af en forretningsrejse, mens det for andre er lige med den ultimative afkobling og ferie til et tilfældigt sted på kloden.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men en ting er sikkert og vist, når du sætter dine fødder i en lufthavn. Du skal stå i kø. Flere gange. Og det er lige ulideligt hver gang.

Svedende mennesker, skrigende unger og uendelige mængder af tungnemme spørgsmål kan sende en på randen af sammenbrud, før man har klemt sine ben ned i flysædet og drømmer sig mod varmer himmelstrøg.

Første gang du møder køen er når du skal tjekke din bagege ind – spørgsmålene er mange, og oftest er det vægten, der er det store aber dabei. De fleste klarer det mål, som rejsearrangøren eller flyselskabet har oplyst, men for andre er det svært.

Hvad må man?

Efterhånden som du snørkler dig gennem det ufremkommelige virvar af mennesker, så møder du den næste udfordring, der kan få dit hjerte til at hamre og forvandle din hjerne til en vulkan i udbrud.

Men når det så er din tur ved security-tjekket, så kan du blive mødt af spørgsmål til din kuffert. Det kan endda være, at du har pakket ting, som slet ikke må være med i flyet.

Pludselig står du tilbage i frustration og afmagt – og spørger dig selv, hvad må jeg egentlig have med ind i flyet? Det har Huffington Post kigget nærmere på.

I galleriet øverst kan du se, hvad du i hvert fald ikke må have med i flyet.

Powered by Labrador CMS