13-årig dreng overfalder 59-årig kvinde med kniv – så går hun til modangreb

En kvindes toiletbesøg udviklede sig pludselig meget dramatisk.

Her i den gamle banegård i Bogense blev en 59-årig kvinde umotiveret overfaldet af en 13-årig dreng. Med en kniv. Foto: Google Street View.
Udgivet Opdateret

En 59-årig kvinde blev fredag overfaldet med kniv af en 13-årig dreng. Det skriver Fyens.dk.

Kvinden opholdt sig i en toiletbygning på den gamle banegård i Vestergade i Bogense.

Hun befandt sig inde i en toiletbås, da der pludselig blev hamret på døren, som hun åbnede.

Her stod den 13-årig dreng med kniven hævet og helt umotiveret begynder han at stikke kvinden.

– Vi ved endnu ikke, hvad der fik drengen til at stikke kvinden. Det forekommer komplet meningsløst, siger vagtchef hos Fyns Politi Thomas Bentsen, til Fyens.dk.

Satte sig til modværge

Kvinden havde dog ikke i sinde at overgive sig så let. På trods af flere afværgeskader lykkedes det hende at overmande drengen.

– Så opstår der en kamp om den her kniv, hvor hun skærer sig på hænderne. I tumulten får hun skubbet ham ind i en toiletbås og får lukket døren, udtaler Thomas Bentsen til Ritzau.

Det er uvist, om kvinden selv holder døren, eller om hun får hjælp fra tililende. I hvert fald er det der, hvor drengen befinder sig, da politiet når frem.

– Kvinden er selvsagt dybt chokeret over overfaldet, men hun slap for alvorlige skader, så vidt vi kan vurdere, siger Thomas Bentsen.

I forbindelse med afhøringen af drengen er de sociale myndigheder blevet involveret.

Ifølge Fyns Politi var der ved anholdelsen intet, der tyder på, at drengen var påvirket af hverken stoffer eller alkohol.

Powered by Labrador CMS