13-årig hopper ud af kørende bil for at undslippe voldtægt

Pigen blev mishandlet og voldtaget gennem 27 timer, inden hun kunne slippe væk.

Hun var igennem 27 timers mareridt, indtil hendes overfaldsmand selv ringede til politiet.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Lørdag hoppede en 13-årig pige ud af en kørende bil for at undslippe den mand, der havde kidnappet, voldtaget og skåret sit navn ind i hende. Det skiver CBS News.

Politiet i Californien har nu anholdt 50-årige Timothy Marble for kidnapning, seksuelt misbrug af en mindreårig og børnemishandling.

Pigen har fortalt myndighederne, at hun stak af hjemmefra, fordi hun kom og at skændes med sin mor. Politiet tror, at Marble samlede hende op på en tankstation i byen Napa fredag. Politiet fandt pigen mere end 80 kilometer væk i en lille by. Hun blev sendt på hospitalet og genforenet med sin mor.

Ringede selv til politiet

Marble røg hash med pigen, inden han voldtog hende flere gange. Han gav hende også en indsprøjtning af amfetamin og brugte et barberblad og en kniv til at skære i hendes ben og ridse sit navn ind i hendes hud. Torturen fortsatte ifølge efterforskere gennem 27 timer. Den stoppede først, da pigen hoppede ud af en kørende varevogn og gemte sig i nogle buske for at slippe væk fra sin overfaldsmand.

Marble skulle efter sigende have råbt efter pigen, og da hun ikke svarede, truede han med at myrde hende. Bagefter ringede han selv til politiet for at anmelde, at “hans 13-årige følgesvend havde hoppet ud af hans bil og løbet væk”.

Da politiet kom ud til stedet, kom pigen ud fra sit gemmested dækket af hudafskrabninger og fortalte betjentene, hvad der var sket. Pigen blev sendt på hospitalet og Marble blev anholdt.

Powered by Labrador CMS