15-årig plaffet i hovedet for at kaste med sne

En 15-årig dreng blev skudt i hovedet med en soft-gun. Nu søger politiet vidner.

Politiet efterlyser vidner til en episode, hvor en dreng blev skudt i ansigtet med en soft-gun. Foto: Colourbox.
Udgivet Opdateret

11. december om aftenen mellem klokken 21.20 og 21.25 blev en kun 15-årig dreng skudt i hovedet af en soft-gun.

Det skete på et stisystem ved Børneby Øster i Sønderparken i Ikast.

I snart en måned har politiet ledt efter en mand, der skød en 15-årig dreng fra Ikast i ansigtet med en softgun, og nu efterlyser politiet vidner.

Det skriver TV-Midtvest.

Under en afhøring 19. december har den 15-årige dreng fortalt, at han blev passet op af en cirka 25-årig mand, der pludselig greb fat i hans skulder og spurgte, om han havde kastet sne på hans bil.

Det nægtede drengen dog, men så også, at manden havde en mørk pistol i hånden – pegende mod ham. En soft-gun, forklarede drengen under afhøringen.

– Drengen turde ikke løbe, fordi han ikke kunne se, om det var en rigtig pistol. Manden løftede den op mod hans ansigt, og da han sænkede den igen afgav han et skud mod hans kind med blødning til følge, siger Kjeld Nedergaard politikommissær hos lokalpolitiet i Herning, til TV Midtvest.

Ikke første gang

Det er ikke første gang, Newsbreak.dk kan fortælle om en mand, der går mere end almindeligt over gevind, efter at have ment, en teenager har kastet sne.

12. december skrev vi, at en 35-årig mand i sin bil pløjede en 14-årig ned på et fortov.

Gerningsmanden beskrives som cirka 25 år, 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han er udenlandsk af udseende og talte dansk med udenlandsk accent.

Han var iført en sort hættetrøje med en sort vest uden på og kørte i en mindre mørk personbil på størrelse med Fiat Punto eller Peugeot 208.

Har du oplysninger i sagen – kontakt Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114.

Powered by Labrador CMS