22-årig kvinde dræbt af sine to kamphunde

Begge hunde passede på liget.

Bekendte fortæller, at hundene elskede sin ejer.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En 22-årig kvinde fra Virginia blev fundet maltrakteret i en skov af sin far. Hos hende var hendes to pitbulls, der aggressivt passede på den døde kvinde.

Politiet mistænkte hundene for det grusomme mord og nu har obduktionen bekræftet det: Kvinden blev dræbt af sine to pitbulls. Det skriver Fox News.

Garvet betjent: Har aldrig set noget lignende

Kvinden blev fundet død 14. december i en skov, hvor hun ofte luftede sine to hunde, Pac-Man og Tonka.

Retsmedicineren fandt forsvarssår på kvindens hænder og arme – noget der antydede, at hun havde forsøgt at holde hundene væk fra hende. Beviser tyder også på, at hundene har tygget i hendes ansigt, overkrop og arme efter hun døde.

– Det var forfærdeligt, hvor maltrakteret hun var blevet, fortalte den lokale sherif Jim Agnew til en pressekonference forleden og fortsatte:

– I mine 40 år som betjent har jeg aldrig set noget lignende, og jeg håber jeg aldrig skal se noget lignende igen.

Offer var erfaren hundeelsker

Retsmedicineren fandt ingen stoffer eller alkohol i kvindens krop, og det er uklart, hvad der forårsagede det dødelige angreb.

En mand, der plejede at arbejde sammen med den 22-årige, har fortalt, at hun elskede hundene og var meget erfaren med dyr. Andre har kaldt hundene for sociale, passive og tæt knyttet til deres ejer.

I tiden op til angrebet var hundene derimod blevet en smule forsømt ifølge politiet. Hundene var oprindeligt indendørs-hunde, men var blevet flyttet udenfor til en kennel, hvor de blev efterladt i kulden.

En af hundene, der var blevet mishandlet i sit tidligere hjem, havde tidligere vist tegn på aggression. Begge hunde er blevet aflivet efter det grusomme mord med familiens tilladelse.

Powered by Labrador CMS